Inchiriere incarcator telescopic JCB 540-170 in Corbeanca, Otopeni, Tunari, Snagov, Buftea

…sau mai simplu, Manitou de inchiriat, cu operator

Putem recomanda spre inchiriere incarcator telescopic – telehandler fix 16.7metri, manitou pentru lucrări de manipulare pe șantier, pentru lucrări de ridicare și transportare componente tehnologice de la locul de depozitare, pana la locul de montare, în constructii și nu numai acest utilaj își va face treaba negresit, usurand munca dumneavoastra.

Puteti colabora cu firma noastra in conditii excelente , pentru ca suntem aici sa va oferim solutia ideala si adaptata nevoilor dumneavoastra. Paleti cu BCA, caramida, plăci de rigips și multe alte materiale de constructii, cât și componente tehnologice, transport / ridicare / manipulare, doar cu ajutorul unui incarcator telescopic – telehandler fix 16.7 metri, oferit spre inchiriere de firma noastra in conditii avantajoase și flexibile.

Manitou de inchiriat cu braț telescopic

Manitou de inchiriat cu braț telescopic, care se foloseste la diferite aplicații, îndeosebi la lucrări de constructii, lucrări de incarcare-descarcare sau montaj. Oferte de nerefuzat, la prețuri tentante și condiții avantajoase pentru închiriere de incarcator telescopic – telehandler fix 16.7metri în Ilfov si Bucuresti.

Utilajul se închiriază numai pe perioade lungi.

JCB 540-170 Loadall este un manipulator telescopic cu 4 trepte de dimensiuni complete, cu o rază mare de acțiune. Este alimentat eficient de motorul DIESELMAX de la JCB. Se așează pe un șasiu special conceput pentru a oferi cea mai bună rezistență și stabilitate. Motorul JCB montat lateral se combină cu axele și transmisia JCB. Pentru a asigura o performanță fiabilă a transmisiei din componente bine dovedite. Apoi, există o selecție instantanee a direcției între trei moduri. Pentru o operare ușoară, o rază de viraj strânsă și o manevrabilitate excelentă.

  • Motorul DIESELMAX de 74,2 kW de la JCB își produce puterea și cuplul la turații scăzute ale motorului. Pentru o capacitate de răspuns excelentă. Gama noastră largă de modele Construction Loadall înseamnă că puteți găsi mașina perfectă pentru cerințele dumneavoastră.
  • Există o vizibilitate excelentă spre spate pe un 540-170 datorită unui profil scăzut al brațului. Si a unui pivot scăzut al brațului.
  • Strategia noastră de integrare verticală se referă la a ne asigura că. Motorul, transmisia, berbecii hidraulici și cabina fiecărui manipulator telescopic nou funcționează în perfectă armonie. Prin urmare, aceste componente cheie sunt proiectate de JCB pentru performanțe optime.
  • O ridicare paralelă asigură o reținere excelentă a sarcinii pe modelul 540-170. In timp ce garda la sol bună, tracțiunea integrală și o transmisie powershift ajută și mai mult la eficiență.

Doresti sa inchiriezi utilaje si echipamente pentru constructii?

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama de utilaje, scule si echipamente pentru constructii. Toate utilajele cat și sculele se inchiriaza cu deservent. Pentru detalii, informatii sau oferte de pret, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos sau prin intermediul formularului.

Leave this field blank