Contact

Bine ați venit la Utilaje închiriate, destinația dvs. de încredere pentru servicii de închiriere de utilaje și echipamente pentru diverse proiecte industriale și de construcții. Cu o experiență vastă în domeniu și o gamă extinsă de utilaje de cea mai înaltă calitate. Suntem dedicați să vă oferim soluții complete și eficiente pentru nevoile dvs. de lucru.

Cum ne puteți contacta

Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor dvs., pentru a oferi informații suplimentare despre serviciile noastre. Sau pentru a vă ajuta să rezervați utilajele de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. Pe pagina noastră de contact, veți găsi mai multe modalități de a intra în legătură cu echipa noastră:

Formular de contact: Completați formularul de contact cu informațiile dvs. și întrebările sau solicitările dvs. Un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Număr de telefon: Sunați-ne la numărul nostru de telefon pentru asistență imediată și răspunsuri rapide la întrebările dvs. Unul dintre experții noștri va fi disponibil să vă ajute cu orice aveți nevoie.

Adresă de e-mail: Trimiteți-ne un e-mail cu detaliile dvs. și întrebările sau solicitările dvs., iar un membru al echipei noastre vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă asigura că aveți acces la echipamentele și utilajele de care aveți nevoie pentru a finaliza proiectul dvs. cu succes.

Locație

Pentru cei care doresc să ne viziteze personal, vă invităm să ne găsiți la adresa noastră fizică:

Luni: 08:00–18:00

Marți: 08:00–18:00

Miercuri: 08:00–18:00

Joi: 08:00–18:00

Vineri: 08:00–18:00

Sâmbătă: 08:00–14:00

Duminică: Închis

Indiferent de modul în care alegeți să luați legătura cu noi, suntem dedicați să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să vă ajutăm să aveți succes în proiectele dvs. Contați-ne astăzi și să începem să lucrăm împreună!

Doresti sa inchiriezi utilaje si echipamente pentru constructii?

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama de utilaje, scule si echipamente pentru constructii. Toate utilajele cat și sculele se inchiriaza cu deservent. Pentru detalii, informatii sau oferte de pret, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos sau prin intermediul formularului.

Leave this field blank