Inchiriere miniexcavator Kubota U-27 Bucuresti, Ilfov(Corbeanca, Balotesti, Otopeni, Tunari, Pipera,Voluntari, Peris, Snagov, Buftea, Ciolpani, Baneasa)

Inchiriere miniexcavator Bucuresti(Sector 1,2,3,4,5,6), Ilfov si imprejurimi pentru spatii inguste

Usor de utilizat, performanta superioara. Inchiriere miniexcavator Bucuresti la cel mai bun pret!

Inchiriere miniexcavator Bucuresti : Kubota U27-4 are cea mai mare cabină dintre toate excavatoarele de 2,7 tone de pe piață. Câmpul vizual extins și o intrare mai largă și mai joasă pentru intrarea și ieșirea ușoară din cabină, miniexcavatorul U27-4 ușurează chiar și cele mai solicitante lucrări.

Miniexcavatorul Kubota U-27-4: Putere eficientă pentru orice sarcină pe șantier

Când vine vorba de excavarea la dimensiuni mai mici, Kubota U-27-4 este un miniexcavator de încredere. Proiectat pentru a vă ajuta într-o gamă largă de sarcini pe șantier . Înarmat cu motorul său diesel E-TVCS de 21,6 CP, acest miniexcavator Kubota maximizează puterea de excavare, oferind în același timp emisii de evacuare mai mici, zgomot și vibrații reduse.

Pompele variabile ale miniexcavatorului permit o funcționare continuă și eficientă a brațului, găleții și pivotului, pentru a ajuta la excavarea fără întrerupere . Cu sistemul său de lubrifiere centralizată a pivotului și a bucșelor de prindere frontală, manipularea brațului excavatorului este ușoară și intuitivă, datorită plasării ergonomice a comenzilor.

Cu un sistem de prindere rapidă mecanică U27 și un kit de prindere pentru clește, miniexcavatorul Kubota U27-4 este echipat pentru sarcinile dificile de pe șantier. Pentru cei care caută o opțiune mai convenabilă, se poate opta pentru varianta second hand. Precum Kubota U27-4 de anul 2021 cu motorul său diesel racit cu apă, zero tail swing și cabină ROPS / OPG.

miniexcavator de inchiriat
inchiriere miniexcavator sector 1,2,3,4,5 si 6 Bucuresti

Inchiriere mini excavator în Bucuresti, Ilfov si imprejurimi la cel mai bun preț!

Dacă sunteți în căutarea unui miniexcavator cu o rază de acțiune maximă de 4,74 m, o adâncime de excavare de 2,82 m și o forță de săpare impresionantă de până la 21 kN, nu trebuie să căutați mai departe! Inchiriere mini excavator disponibil în Bucuresti si imprejurimi este exact ceea ce căutați.

Raza de acțiune de 4,74 m face ca acest miniexcavator să fie ideal pentru excavarea în spații strâmte și în locuri greu accesibile. Adâncimea maximă de excavare de 2,82 m permite săpați adânc. In timp ce forța de săpare de până la 21 kN face să fie ușor să săpați și să scoateți pământul.

În plus, miniexcavatorul este bine echilibrat, permițând excavări mai rapide și foarte eficiente într-o varietate de condiții de șantier. Indiferent de proiectul pe care îl aveți în minte. Acest miniexcavator va face treaba cu ușurință și vă va ajuta să economisiți timp și bani.

Dacă sunteți interesat să închiriați un mini excavator în Bucuresti si Ilfov, nu trebuie decât să ne sunati. Veți găsi informații detaliate despre caracteristicile miniexcavatorului, și veți putea să faceți o rezervare la cel mai bun preț.

Specificații tehnice – U27-4 Kubota

 • Greutate: 2.66 t
 • Lungimea de transport: 4.19 m
 • Lățime de transport: 1.5 m
 • Înălțimea de transport: 2.43 m
 • Capacitatea cupei: 0.066 m³
 • Lățimea cupei: 0.5 m
 • Lățimea șenilei: 300 mm
 • Protecția operatorului: KbR
 • Rază orizontală maximă: 4.63 m
 • Adâncime de dragare: 2.82 m
 • Forță de smulgere: 21 kN
 • Producător motor: Kubota
 • Tipul de motor:D1105-E4BH
 • Putere motor: 15.6 kW
 • Dezlocuire: 1.123 l
 • Rotații la cuplu maxim: 2400 rpm
 • Număr de cilindri: 3

Alte caracteristici:

 • Sistem de control al vitezei pentru manevrabilitate îmbunătățită
 • Sistem de iluminare pentru lucru în condiții de lumină slabă sau întuneric
 • Sistem de climatizare a cabinei pentru confortul operatorului în condiții meteorologice extreme
Inchiriere miniexcavator
inchiriere excavator mic

De ce sa inchiriezi un miniexcavator de la utilaje inchiriate?

Iată care sunt motivele pentru care merită să închiriezi utilajele necesare de la noi:

 • Experiență
 • Ușurința cu care poți închiria utilaje
 • Tehnologie de ultimă generație
 • Calitatea utilajelor și a echipamentelor
 • Servicii complete de închiriere miniexcavator
 • Prețul de inchiriere miniexcavator
 • Transport inclus cu platforma propie

Componente și Accesorii

Miniexcavatoarele dispun de componente cheie, precum motoare puternice, sisteme hidraulice avansate și cabine ergonomic concepute pentru operatori. Accesoriile opționale, cum ar fi ciocanele hidraulice sau furcile de ridicare, extind gama de activități pe care miniexcavatorul le poate desfășura.

Tipuri de Miniexcavatoare

Miniexcavatoarele vin în diferite tipuri, inclusiv cele cu șenile sau cu roți, fiecare adaptat pentru cerințele specifice ale șantierului. Consultanții oferă informații detaliate și recomandări pentru a asigura o selecție adecvată.

Beneficii inchiriere miniexcavator Bucuresti:

Costuri Optime pentru miniexcavator de inchiriat

Închirierea unui miniexcavator și a altor utilaje de la Utilajeinchiriate.ro aduce cu sine avantaje financiare semnificative. Costurile inițiale de achiziție sunt evitate, iar clienții plătesc doar pentru perioada în care beneficiază de utilaj. Acest aspect optimizează bugetul proiectului.

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de mai multe informații despre închirierea utilajelor . Inchiriere miniexcavator Bucuresti si Ilfov la cele mai bune preturi. Sunati-ne pentru o oferta de lucrari de excavatii!

Prețuri competitive pentru închirierea miniexcavatorului în București și Ilfov

Preturile de inchiriere pentru un miniexcavator Kubota U27-4 in Bucuresti, Ilfov pot varia in functie de durata contractului si de furnizorul de servicii. Costurile de închiriere a unui miniexcavator pot varia considerabil în funcție de locația proiectului. În orașe mari precum Bucuresti, Cluj-Napoca sau Timișoara, prețurile pot fi diferite față de zonele mai mici. Analizați tarifele disponibile în diverse orașe ale României pentru a găsi soluția cea mai potrivită nevoilor și bugetului dumneavoastră. Prețul unui miniexcavator de inchiriat cu operator dotat standard în Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov pleacă de la 150 lei/ora. Pentru un miniexcavator dotat cu picon si diferite cupe prețul este de la 200 lei/ora cu tot cu operator si transport.

În concluzie, miniexcavatorul Kubota U-27-4 este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină compactă și eficientă pentru a rezolva sarcinile de pe șantier. Cu un motor puternic și un design intuitiv, acesta poate ajuta la finalizarea oricărei sarcini de excavare. Inchiriere mini excavator ilfov si utilaje de constructii doar la un apel distanta! Cere o oferta acum!

Inchiriere miniexcavator Kubota U-27, de nelipsit in lucrari precum:

Doresti sa inchiriezi utilaje si echipamente pentru constructii?

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama de utilaje, scule si echipamente pentru constructii. Toate utilajele cat și sculele se inchiriaza cu deservent. Pentru detalii, informatii sau oferte de pret, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos sau prin intermediul formularului.

Leave this field blank